Een nieuw tijdperk
voor ERP-testen!

Alles is in verandering

Het is tijd dat ook de testmarkt een nieuwe weg inslaat. Wij geloven dat testen minimaal in de helft van de tijd kan plaatsvinden. Q-ERP breekt met de tradities in de markt waarbij vooral op urenbasis wordt gewerkt.

De door ons ontwikkelde software kan namelijk steeds opnieuw ingezet worden. Al onze expertise op gebied van testen en financiële processen in organisaties komen samen in onze dienstverlening.

De winst voor onze klanten vertaalt zich in onze 4 pijlers, hierop is onze aanpak gebaseerd:

Hoge kwaliteit
De output van het testen is zo goed als de testscripts die eraan ten grondslag liggen. Het vraagt kennis en veel tijd om de kwaliteit van het testproces hoog te houden. Q-ERP heeft deze kennis. De kwaliteit van het testproces wordt aanzienlijk verbeterd en betaalbaar door de inzet van de applicatie van Q-ERP. 

Snelheid
Het bedenken van testscripts is vaak een langdurig proces. Q-ERP heeft hier al over nagedacht. Lange testtrajecten zijn niet ongebruikelijk in de markt. De meest gebruikelijke testscripts zijn ontwikkeld door Q-ERP.  Denk hierbij aan inkoop- en verkoopprocessen, registreren van crediteuren, debiteuren en inkomende facturen. Maar uiteraard bieden wij veel meer dan dit. 

Eenvoud
In een halve dag weet jouw eigen team hoe de testapplicatie werkt. De toolkits van Q-ERP automatiseren het testproces. Het omvat eenvoudige instructies die makkelijk zijn op te volgen. Als de teams toch vastlopen kan een beroep gedaan worden op de ondersteuning van Q-ERP. Maar dat is niet het uitgangspunt.

Doorontwikkeling
Onze testapplicatie is klaar om de opstap en uitvoer van robotisering te initiëren en te implementeren. Er is in veel organisaties veel potentie om robotisering – RPA – te gaan inzetten. Onze applicatie is hierop voorbereid en kan dit proces begeleiden.

© Q-ERP in Control B.V.

Q-ERP - Kwaliteit en snelheid!

Webdesign en development: Birdhouse online