Een nieuwe route in het testlandschap!

Een nieuw tijdperk voor ERP-testen!

De complexiteit van ERP testen vereenvoudigt tot een slimme toolbox. De basis testscripts zijn direct beschikbaar, dit bespaart zeer veel tijd en stelt het testteam in staan om te focussen op de aanvullingen op deze gestandaardiseerde testscripts.  Met behulp van de Q-ERP applicatie is het mogelijk het testscript uit te voeren en de resultaten helder en duidelijk te presenteren en interpreteren. Kernachtige presentatie van de testresultaten aan de hand van stoplichten. Ondersteuning door een webbased testmanagement tool. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor volledig geautomatiseerd testen van uw ERP-systeem op basis van bovengenoemde testscripts.

Op dit moment ondersteunen de Q-ERP testscripts UNIT4 ERP software. Wij zijn hard aan het werk om zo snel als mogelijk de Q-ERP dienstverlening ook compatible te maken voor SAP, Dynamics, NETSUITE en andere ERP systemen. Deze ontwikkeling zal ertoe bijdragen dat veel meer organisaties deze efficiencyslag kunnen gaan maken.

Q-ERP biedt diverse toolkits aan in een abonnementsvorm. Dit heeft als voordeel dat de klant kan op- en afschalen in de dienstverlening. Meer of minder ondersteuning. Aanvullende dienstverlening is altijd mogelijk.

© Q-ERP in Control B.V.

Q-ERP - Kwaliteit en snelheid!

Webdesign en development: Birdhouse online