Kwaliteit en snelheid!

Wie zijn wij?

Q-ERP is opgericht door Arjon Kruisselbrink en Frans Brouwer. Wij willen echt het verschil gaan maken in de testmarkt. We hebben dezelfde visie namelijk dat het testen beter, sneller en veel goedkoper kan. Non-nonsense past bij ons. Omdat we beiden een verschillende invalshoek hebben is Q-ERP een uniek product geworden dat een grote verandering in de testmarkt voorstaat.

Arjon Kruisselbrink

Agile meester tester

Testen is een vak, mijn vak’. Het testen is een vakgebied waarin Arjon al jarenlang zijn bijdrage levert voor veel verschillende opdrachtgevers. Zijn manier van werken kenmerkt zich door een grote zorgvuldigheid en zeer inhoudelijke kennis van het testproces. Een specialist die de opgedane inzichten heeft gebundeld om zo met de dienstverlening van Q-ERP echt het verschil te kunnen gaan maken. ‘Testen kan echt makkelijker, kwalitatief beter en betaalbaar uitgevoerd worden. Als actief survival sportbeoefenaar ben ik gewend om te volharden. Ik heb dit steeds voor ogen gehad om te realiseren en het systeem uit te dagen’.

Frans Brouwer

Bruggenbouwer tussen ICT en bedrijfsprocessen

Een finance manager met veel affiniteit voor ICT. Frans is al 20 jaar bezig met het implementeren van ERP-systemen. ‘Mijn passie is om een organisatie daadwerkelijk verder te brengen door de implementatie van nieuwe systemen’.  Frans heeft veel affiniteit met complexe veranderingstrajecten, performance management, business proces management en automatisering gerelateerde vraagstukken. Frans verbindt moeiteloos de wereld van het testen aan de bedrijfsprocessen, kijkt door een financiële bril zodat ook de impact op de financiële verslaglegging meegenomen is in de dienstverlening van Q-ERP.  

© Q-ERP in Control B.V.

Q-ERP - Kwaliteit en snelheid!

Webdesign en development: Birdhouse online